Suporter care avea interdicție, descoperit de jandarmii din Constanţa la turneul de futsal

183
Suporter care avea interdicție, descoperit de jandarmii din Constanţa la turneul de futsal - 22-1704721141.jpeg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 06.01.2024, în jurul orei 15:00, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii publice la turneul de futsal „Trofelul Liga Old Boys”, desfășurat la Sala Sporturilor din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au descoperit în sală un bărbat care avea aplicată sancțiunea contravențională de interzicere a accesului la competițiile sportive din cadrul turneului în cauză.


Fiind întrebat cu privire la prezența sa în sală, bărbatul a declarat că nu știa că are interdicție de a participa la astfel de competiții.

În conformitate cu prevederile Legii 4/ 2008 „Privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, art. 31, aliniatul (1): Fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive, de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”.


Persoana în cauză a fost evacuată din arena sportivă, iar proces-verbal de constatare a fost predat organelor de poliție, în vederea continuării cercetărilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7161 secunde