Minivacanţă liniştită, la Constanţa! „Echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu incidente majore”

1149
Minivacanţă liniştită, la Constanţa! „Echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu incidente majore” - x-minivacanta-la-cta-1704365995.jpg

Articole de la același autor

Peste 340 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost la datorie în perioada 30 decembrie – 02 ianuarie a.c., astfel încât cetățenii județului și ai municipiului Constanța să petreacă în siguranță minivacanța ocazionată de intrarea în Noul An.
 

În perioada minivacanței, jandarmii constănțeni au executat 116 misiuni de asigurare și menținere a ordinii și liniștii publice, la evenimente cultural-artistice și sportive, cât și pe raza localităților aflate în competență.


Cel mai important aspect de menționat este acela că, datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă, dar și cu sprijinul cetățenilor care au ținut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu incidente majore de tulburare a ordinii publice.


Cu toate acestea, în perioada minivacanței, jandarmii constănţeni au fost nevoiți să aplice două avertismente şi 10 amenzi contravenționale pentru tulburarea liniștii publice, în valoare totală de 1800 de lei.


De asemenea au fost constatate 13 fapte penale, 10 dintre acestea fiind pe linia comercializării ilegale de articole pirotehnice de divertisment, jandarmii ridicând în vederea confiscării peste 10.000 de articole pirotehnice în greutate totală de peste 100 kg.


Tot în perioada minivacanței, jandarmii constănţeni au intervenit la patru solicitări primite prin apelarea numărului unic de urgență 112.
 

„Jandarmeria Constanța le mulțumește și de această dată tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din perioada minivacanței de Anul Nou. De asemenea, le dorim tuturor constănțenilor un An Nou plin de realizări, îi asigurăm că suntem permanent alături de ei și îi încurajăm să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie”, este mesajul Jandarmeriei Constanţa.



sursa foto: Facebook Jandarmeria Mobilă Constanţa


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7063 secunde