Constanţa. Controale în trafic finalizate cu sancțiuni în valoare de 87.000 de lei

1209
Constanţa. Controale în trafic finalizate cu sancțiuni în valoare de 87.000 de lei - controale-trafic-judetean-1716807876.jpg

Articole de la același autor

Weekend-ul trecut, la nivelul județului Constanța, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai formațiunilor rutiere au efectuat controale în trafic, atât prin identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, cât și prin depistarea celor care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul acestor acțiuni, pe drumurile naționale și județene au fost amplasate filtre rutiere și aparate de măsurare a vitezei.

Astfel, circa 330 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar 82 au fost testați cu aparatul din dotare, ce identifică posibila existență a substanțelor interzise în corp.

În urma controalelor au fost aplicate 235 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 87.000 de lei.

13 șoferi au fost scoși din trafic, sub premisa că reprezintă un pericol pentru ceilalți participanți, fiindu-le reținute permisele pentru nerespectarea vitezei legale, neacordare de prioritate și depășiri neregulamentare.

De asemenea, au fost retrase șase plăcuțe de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2457 secunde