Doi bărbați din Constanța au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

385
Doi bărbați din Constanța au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc - arestati-trafic-de-droguri1-1716808528.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, doi bărbați au fost arestași preventiv, pentru 30 de zile, de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța,

Aceștia fiind acuzați în două dosare penale privind traficul de droguri de mare risc.

Potrivit informațiilor transmise de autoritățile locale, în prima cauză este vorba despre un bărbat care, în perioada februarie-mai 2024, a deținut și vândut diverse cantități de droguri de mare risc, sub formă de substanță cristalină, 3-CMC și 4-CMC, către consumatori din județul Constanța.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate circa 80 de grame de droguri de mare risc, obiecte ce purtau urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

În ceea ce privește a doua cauză penală, în orașul Murfatlar, un bărbat a fost prins în flagrant delict în timp ce comercializa peste 240 de grame de drog de mare risc, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, pentru 18.000 de lei.

Ulterior, cei doi bărbați au fost arestați, după care judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3606 secunde