Video Constanţa / Zeci de şoferi care se deplasau la protest, către portul maritim, au rămas fără permise. "Ne-au întins o cursă"

3038
Constanţa / Zeci de şoferi care se deplasau la protest, către portul maritim, au rămas fără permise.
Zeci de şoferi care se îndreptau către protestul desfăşurat la unele dintre intrările în Portul Constanţa au rămas, în seara de marţi, fără permisele de conducere, ei susţinând că un echipaj de jandarmi le-ar fi întins "o cursă". 30 de persoane au rămas pietoni.

Oamenii au spus, pe reţele de socializare, că ar fi fost dirijaţi de jandarmi să meargă pe contrasens, pe banda de urgenţă a autostrăzii A4, ulterior fiind opriţi de poliţişti şi sancţionaţi.

Protestele fermierilor şi transportatorilor au continuat marţi seară, la Constanţa, pentru a patra zi consecutiv, aceştia blocând unele dintre căile de acces în Portul Constanţa Sud - Agigea.

Conform protestatarilor, miercuri după-amiază intenţionează să continue acţiunea revendicativă în faţa sediului Prefecturii Constanţa, iar seara la porţi ale portului.

Fermieri şi transportatori cu zeci de camioane şi autoturisme au blocat, luni seară, unele dintre porţile de intrare în Portul Constanţa Sud - Agigea, pe reţele de socializare făcându-se apel ca numărul acestora să crească.

Anterior, ample proteste au avut loc la Constanţa în serile de sâmbătă şi duminică, fiind paralizat traficul rutier pe şoseaua de centură a municipiului, respectiv bulevardul către ieşirea din oraş spre sudul litoralului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3668 secunde