Constănțeanul care a lovit cu mașina un polițist, trimis în judecată

323
1
Constănțeanul care a lovit  cu mașina un polițist,  trimis în judecată - politistlovit-1441825985.jpg
Magistrații Judecătoriei Constanța au finalizat cercetarea în cazul bărbatului care la finalul lunii august a lovit cu mașina un polițist constănțean, dosarul ajungând ieri pe rolul Judecătoriei Constanța. Totodată, magistrații au decis ca Vladimir Florin Marin, de 31 de ani, din Constanța să fie judecat în continuare în stare de arest preventiv.

Pe 22 august, un apel la 112 anunța că un autoturism marca Nissan Pathfinder este parcat pe plaja Exploziv, din stațiunea Mamaia. Pentru că șoferul care dormea lângă mașină era beat, polițistul deplasat la fața locului l-a trezit și i-a mutat mașina. Agentul de poliție a coborât din mașină și s-a dus pe partea bărbatului pentru a-l legitima. După ce a dat un nume fals, Vladimir Florin Marin a deschis torpedoul și a început să caute actele, însă, într-o fracțiune de secundă a trecut pe scaunul șoferului și a pornit autoturismul.

Polițistul s-a agățat imediat de portiera deschisă și de stâlpul dintre uși, însă șoferul a demarat în trombă. Individul a făcut câteva viraje, cel mai probabil cu scopul de a-l dărâma pe polițist, acesta căzând după câțiva metri. În timpul săriturii, agentul de poliție Marian Badea a fost lovit la șold și la mână de portieră. Vitezomanul și-a continuat traseul și a lovit un indicator rutier și apoi a intrat pe un teren viran unde a fost oprit de un filtru al poliției. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma rezultatelor testelor de laborator, polițiștii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie halucinantă: 2 la mie în sânge. 

Comentează știrea

costel
10 septembrie 2015
vorbarie multa!

sa-i lasati liberi in continuare sa faca ce vor!!!! de aceea se intimpla astfel de cazuri!

Pagina a fost generata in 1.2595 secunde