Constănțeanul care a vrut să mituiască un polițist de la Rutieră nu poate părăsi țara

259
1
Constănțeanul care a vrut să mituiască un polițist de la Rutieră nu poate părăsi țara - mita-1346751996.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus ca bărbatul care a încercat să mituiască un polițist din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța să aibă interdicția părăsirii țării pentru următoarele 30 de zile.

Potrivit procurorilor, Elvis Memet, de 36 de ani, zis "Americanul", din Constanța, este cercetat pentru dare de mită. Pe 26 august, acesta a fost implicat într-un accident ușor petrecut în municipiul Constanța - incidentul rutier a avut loc întrucât bărbatul nu a respectat semnul STOP. Dosarul a fost înregistrat ca tamponare, iar în momentul în care agentul de poliție rutieră a cercetat actele prezentate de constănțean – respectiv permisul auto și cardul de identitate, ambele emise de autoritățile statului New York -, a avut suspiciuni că ar fi contrafăcute. I-a spus șoferului ceea ce bănuiește, iar suspectul i-a promis să-i dea o sumă de bani pentru a sista cercetările referitoare la posibila contrafacere a celor două documente.

Agentul de poliție rutieră a sesizat organele de urmărire penală, iar luni, 3 septembrie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Constanța au organizat un flagrant. Astfel, învinuitul a fost surprins în timp ce-i oferea agentului suma de 200 de dolari.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea de dare de mită este închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Comentează știrea

dogan iusuf
4 septembrie 2012
coruptie

ala s-ar fi multumit si cu $5,cum ,de altfel a luat de mii de ori in cariera lui de rutierist.Intrebati-i pe taximetristi,sobolanii astia militieni isi cer partea la fiecare schimb.Nu numai taximetristi,duceti-va in piata,dela fiecare amarat cer bani pentru locul 20/20 centimetri pe care il ocupa.Ce sa mai zici de inspectorii financiari,vin intr-o haita de 5-6 si nu pleaca decat cu sacosele pline,fiecare.L-au gasit acum pe Elvis Memet,tipul ideal pentru tara spagarilor,adica:turc/tatar,musulman si american,sa-l tot jupoi.La Udttmr nu va gasi niciun sfatuitor util,presedintele ales cu jandarmi e de partea militienilor deghizati in politisti>il sfatuiesc pe Elvis sa nu se lase,e cuvantul lui impotrivacuvantului militianului si daca a avut $200 sa-i ceara inapoi,fiindca ala,militianul i-a smuls plicul din mana sau l-a amenintat cu arma.Poate sa zica orice cum si dobitocul a zis orice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde