Constănțeni, infractori în alte colțuri ale țării, dați în urmărire de Poliție

239
Constănțeni, infractori în alte colțuri ale țării, dați în urmărire de Poliție - urmaritibradeanmircea-1653236033.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni au fost introduși de Poliția Română pe lista persoanelor urmărite, după ce au comis infracțiuni în diverse colțuri ale țării sau ale lumii și au fost condamnați definitiv, dar sunt de negăsit. Dănuț Botezatu este un constănțean de 28 de ani și a fost dat în urmărire după ce a fost condamnat la închisoare pentru comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. Potrivit polițiștilor, acesta are 175 centimetri înălțime, 65 de kilograme, ten brunet, ochi căprui și era domiciliat în localitatea Mărășești din județul Vrancea. Bărbatul se sustrage executării pedepsei cu închisoarea de doi ani și patru luni, aplicată de Judecătoria Panciu, în 31 martie 2022, dar și a pedepsei de doi ani de închisoare, aplicată în 11 aprilie 2022, de aceeași judecătorie, pentru alte fapte de furt.

În urmărire este dat și Mircea Brădean, de 67 de ani. Născut în Constanța, bărbatul era domiciliat în Brașov, iar în 11 februarie 2022 a fost condamnat de Judecătoria Cluj Napoca la trei ani și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Potrivit anchetatorilor, alături de un alt inculpat, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora cei doi le spuneau că reprezintă o firmă germană și le ofereau locuri de muncă în agricultură, pentru care pretindeau 150 de euro de persoană. Victimele erau găsite prin anunțuri postate pe internet, pe paginile de angajări.

Un alt constănțean dat în urmărire este Antonio Sandu, de 38 de ani. Acesta a fost condamnat pentru trafic de persoane, iar pe 1 februarie 2022 autoritățile judiciare din Belgia au emis pe numele lui un mandat european de arestare. Este acuzat că exploata persoane în vederea practicării prostituției.

De infracțiuni similare este acuzată și Nușa Anna Kelemen, de 52 de ani. Născută în localitatea constănțeană Hârșova, femeia era domiciliată în Târgu Mureș. De câteva luni, însă, este de negăsit, mai ales că în luna noiembrie 2011 Tribunalul Mureș a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de opt ani, pentru constituire de grup infracțional, trafic de minori și complicitate la act sexual cu un minor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde