Contrabandă cu aur

1596
O femeie în vârstă de 36 de ani a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța pentru comiterea infracțiunii de contra-bandă.
Anchetatorii spun că Simona Iancu a fost depistată de polițiștii de la Crimă Organizată Constanța, la data de 24 septembrie 2009, după ce a trecut în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.
În urma verificărilor și contro-lului efectuat asupra autoturismului cu care se deplasa femeia, au fost identificate, sub scaunele din față, trei pachete înfășurate în scotch, în care se afla cantitatea totală de 1224,69 gr. bijuterii din aur.
Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că suspecta a cumpărat din Turcia, cu suma de 19.000 euro, cantitatea de aur amintită, cu scopul de a o introduce în țară și a o vinde.
Având în vedere modul în care Simona Iancu a disimulat obiectele din aur, s-a apreciat că aceasta nu intenționa să introducă în țară cantitatea de 1.224,69 gr. aur în scop personal, ea ascunzându-le pentru a nu plăti taxele vamale în sumă de 37.317 lei.
Întreaga cantitate de aur a fost confiscată și predată Trezoreriei Statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde