Controale pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost aplicate sancțiuni de peste 100.000 de lei

128
Controale pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost aplicate sancțiuni de peste 100.000 de lei - cresterea-sigurantei-in-trafic-1709323954.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și al formațiunilor rutiere au aplicat, recent, sancțiuni în valoare de peste 100.000 de lei, în urma desfășurării unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză și normele referitoare la prioritatea vehiculelor. Astfel, au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale, au fost reținute în vederea suspendării 16 permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Nerespectarea de prioritate vehiculelor și viteza neadaptată la condițiile de drum sunt printre primele cauze ce generează accidente rutiere.

Anul trecut, neacordarea de prioritate vehiculelor a produs, în județul Constanța, 230 de accidente, iar neadaptarea la condițiile de drum și viteza neregulamentară au provocat 73 de accidente rutiere.

Acțiunile de prevenire vor continua în perioada următoare, acestea având ca scop creșterea siguranței în trafic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde