Copiii învață, de la distanță, despre substanțele nocive

165
Copiii învață, de la distanță, despre substanțele nocive - proiectsursacrpeca-1588007077.jpg

Articole de la același autor

Constrânși de împrejurări, cadrele didactice și elevii fac lecțiile online în această perioadă. În timp ce în unele unități școlare sunt probleme în punerea în aplicare a impunerilor legislative, în altele nu numai că se desfășoară lecțiile, dar atât cadrele didactice, cât și elevii și părinții se implică inclusiv pentru desfășurarea proiectelor preventive.

Drept dovadă, copilașii de la Școala nr. 4 din satul Poiana, structură a Școlii Gimnaziale nr. 2 "Poet Ovidiu" din localitatea Ovidiu, au învățat despre beneficiile substanțelor sănătoase.

"Activitățile au avut loc în cadrul proiectului național «Cum să creștem sănătoși» și au fost implementate… la distanță. Elevii clasei pregătitoare a școlii din satul Poiana au învățat de la distanță, sub îndrumarea învățătoarei Mirela Dragoș, despre beneficiile substanțelor sănătoase și efectele negative ale substanțelor nesănătoase. Pentru a realiza această activitate, elevii au lucrat împreună cu părinții lor", au transmis reprezentanții Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde