Copil transportat cu avionul în Capitală, după ce a căzut într-o oală cu apă fiartă

107
1
Copil transportat cu avionul în Capitală, după ce a căzut într-o oală cu apă fiartă - elicopter14572835131463823134-1480840708.jpg

Articole recomandate

Un incident cumplit a avut loc într-o localitate din Botoșani. Un copil de un an și șapte luni a suferit arsuri grave după ce a căzut într-o oală cu apă opărită, informează România TV.

Fetița se afla pe sobă, iar la un moment dat a rămas nesupravegheată de către mama și bunica sa. Ea a căzut de pe sobă direct în oala cu apă opărită care se afla pe plită.

Copila a suferit arsuri grave pe 30 la sută din suprafața corpului și a fost transportată cu ambulanța la Suceava. De acolo, un avion a preluat-o și a adus-o la un spital din Capitală.



Comentează știrea

costica
4 decembrie 2016
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Tu castigi bani cu cel mai interesant film!Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Stabilitate si seriozitate!Te ajutam sa reusesti si tu!Fii un invingator!Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?Lucrezi comod, acasa la tine!Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani!Suntem cei mai buni! Solicita acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3425 secunde