Corupție la APIA: parohii și biserici au primit ILEGAL subvenții de la stat

154
Corupție la APIA: parohii și biserici au primit ILEGAL subvenții de la stat - apiasigla01-1401865676.jpg

Articole recomandate

Direcția Națională Anticorupție a anunțat, într-un comunicat de presă, că azi au loc 13 percheziții în București și în județele Suceava și Dâmbovița, din care cinci sunt la sediile unor instituții publice și persoane juridice. Ancheta vizează fapte de corupție care ar fi fost comise de funcționari publici cu funcții de conducere în plan local și oameni de afaceri, scrie realitatea.net.

Parohii și mănăstiri din județul Suceava au primit ilegal subvenții agricole, în condițiile în care acestea nu desfășurau activități agricole sau zootehnice, în 2012 și 2013 fiind aprobate peste 400 de dosare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că în acest caz sunt vizate 20 de persoane, printre care directorul general al APIA București, consilieri de la APIA, medici veterinari de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, un avocat, un preot, polițiști și fermieri, ancheta vizând acordarea ilegală de subvenții pentru exploatații agricole și asociații zootehnice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Economie : 2,5 miliarde euro pentru fermierii români
Pagina a fost generata in 1.0776 secunde