Ieri, la Tribunalul Constanța

"Cristel" a împărțit boxa arestaților cu niște ciobani

1185
Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au respins recursurile declarate de Marian Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", și de Valentin Ifrim, de 32 de ani, împotriva deciziei prin care a fost refuzată eliberarea lor provizorie pe cauțiune. Și recursul formulat de Ionuț Moroianu, care a cerut eliberarea sub control judiciar, a fost respins de magistrații de la Tribunal.
Așteptarea lui "Cristel" în vederea judecării cererii sale a fost, ieri, cu atât mai grea cu cât, în boxa arestaților, înghesuiți alături de el și de cei doi complici ai săi, s-au aflat și câțiva ciobani care erau acuzați că au furat niște animale… Cum dosarele lor au fost luate în discuție de magistrați înaintea celui ce poartă pe coperte numele cunoscutului "interlop" contănțean, acestuia nu i-a picat prea bine să constate că a ajuns să fie judecat alături de indivizi de teapa lor, astfel că nerăbdarea i se citea pe chip.
Avocatul lui Moroianu a făcut referire la faptul că în acuzarea sa nu ar exista la dosar decât o interceptare telefonică, ce datează cu două luni înainte de comiterea faptei, în care i se solicita să facă rost de otravă pentru a omorî niște câini. De asemenea, avocatul celorlalți doi a încercat să convingă instanța că ei nu reprezintă un pericol social și că procesul poate avea loc, fără impedimente, și dacă ei sunt în libertate.
Judecătorii au decis încă ca judecarea celor trei să se desfășoare, în continuare, cu ei în stare de arest.
Cei trei sunt acuzați, alături de alte trei persoane, de comiterea tentativei de jaf de pe strada Dragoslavelor, din Constanța. Cinci din cei șase au fost reținuți, la data de 24 iunie, în timp ce spărgeau depozitul lanțului de magazine de bijuterii Sevda, situat pe strada Dragoslavelor, din Constanța. La câteva zile, rețeaua s-a reunit după gratii, magistrații arestându-l și pe Ionuț Moroianu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.653 secunde