Cristian Cioacă, încarcerat la Penitenciarul Colibași

128
Cristian Cioacă, încarcerat la Penitenciarul Colibași - cioaca2-1403107793.jpg
Polițistul Cristian Cioacă, condamnat definitiv la 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, a fost încarcerat, în această seară, la Penitenciarul Colibași, potrivit Realitatea.net.
Cristian Cioacă a fost dus de polițiștii de la IPJ Argeș la Penitenciarul Colibași, unde a ajuns în jurul orei 18.30.
El urmează să stea în carantină timp de 21 de zile, conform procedurilor, urmând să îi fie stabilit regimul de detenție.
Cristian Cioacă a fost ridicat de polițiști de la locuința sa din Pitești în jurul orei 17.10, fiind scos cu cătușe la mâini din blocul în care locuiește.
Polițistul, care avea la el o geantă pe care o ținea cu mâinile încătușate, nu a făcut niciun fel de comentariu despre decizia instanței.
În momentul în care a fost urcat de polițiști în mașină, el le-a spus jurnaliștilor:"V-am pupat", fără a face alte declarații.
Ulterior, el a fost dus la sediul Poliției Argeă, de unde a fost transportat la Penitenciarul Colibași.
Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Pitești, la 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu șapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeș, de 22 de ani de închisoare
De asemenea, magistrații Curții de Apel Pitești au decis majorarea valorii daunelor morale pe care polițistul trebuie să le plătească familiei Ghinescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde