Cioacă a fost adus la Curtea de Apel Pitești pentru un nou termen în dosarul de omor

93
Cioacă a fost adus la Curtea de Apel Pitești pentru un nou termen în dosarul de omor - 270816269574cristiancioaca-1392105574.jpg

Articole recomandate

Cristian Cioacă, fostul polițist condamnat de instanța de fond la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, a fost adus astăzi de la Penitenciarul Colibași la Curtea de Apel Pitești, pentru un nou termen în dosar.


Pentru acest termen au fost citați în vederea audierii doi martori, Luminița Georgeta Serian pe partea penală și Nicolae Cristoloveanu pe partea civilă, urmând să fie audiate, totodată, părțile civile din dosar.


Fostul polițist Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeș, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat și la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenție.


Sentința instanței de fond a fost atacată ulterior cu apel de toate părțile implicate. Cererile au fost formulate de inculpat, de mama și fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părți civile în dosar, precum și de procurori, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5124 secunde