Cu etnobotanicele pe străzile din CONSTANȚA

90
Cu etnobotanicele pe străzile din CONSTANȚA - arhivaetnobotanice-1387353311.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța au surprins patru tineri care au cumpărat și își  pregăteau pentru consumul propriu 34 de plicuri care conțineau substanțe halucinogene.


Marți, 17 decembrie, ora 23.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Boema a observat trei tineri care au început să se agite și au aruncat pe jos mai multe plicuri care conțineau o substanță de culoare verde. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le dețineau. Pe lângă cele nouă plicuri aruncate, militarii au descoperit asupra lor încă 22 de pliculețe transparente cu aceeași substanță de culoare verde, pregătită pentru consum. 


Celor trei tineri, de 23 ani, 19 ani și de 24  ani, din Constanța, le-au  fost întocmite actele de constatare a faptelor. Zece minute mai târziu, echipajul de jandarmerie a descoperit, la intersecția Bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, o persoană care-și pregătea pentru consumul propriu, trei pliculețe cu aceeași substanță uscată de culoare verde. Tânărului, de 23 ani, jandarmii i-au întocmit actele de constatare a faptei.


Toți patru au declarat  că își consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice. Documentele și substanțele descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanța,  în vederea continuării cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cu etnobotanicele și cuțitul în buzunare
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins cu etnobotanicele în zona Boema
Pagina a fost generata in 0.3571 secunde