Cum a fost o femeie din Târgușor terorizată și șantajată de vecin

155

Articole de la același autor

Un localnic din comuna Târgușor a fost reținut, sub acuzația de șantaj și violare de domiciliu. Ciprian V. este acuzat că, în repetate rânduri, a amenințat-o și șantajat-o pe o vecină. 

Potrivit polițiștilor, Eniko G. a depus o plângere penală împotriva bărbatului în primăvara lui 2013, pentru amenințare. Dar, polițiștii nereușind să strângă suficiente probe, cercetarea în dosar a fost întreruptă. 

Luna aceasta, însă, femeia a revenit, spunând că vecinul ei continuă să o amenințe cu bătaia și să-i ceară bani, mai precis 700 de lei, sub pretextul că a cheltuit o grămadă de bani din cauza plângerii ei, cu drumurile la Parchet și la Poliție. Mai mult, vineri, bărbatul a trecut și la fapte, susțin oamenii legii. A intrat în curtea femeii, înarmat cu o coasă și a lovit-o de mai multe ori, tăind-o pe față și pe corp. 

Drept pentru care, polițiștii Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și victima i-au organizat suspectului un flagrant. Marți, femeia l-a chemat sub pretextul de a-i da o primă tranșă din banii ceruți, respectiv 200 de lei. Când s-au întâlnit, în jurul orei 19,30, suspectul a fost săltat de oamenii legii și reținut. 

De menționat că, de îndată ce va fi obține certificatul medico-legal, prin care victima va demonstra de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie pentru vindecarea rănilor, o nouă acuzare va fi trecută în dosar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8333 secunde