CUNOSCUT PREOT CONSTĂNȚEAN, ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

1933
3
CUNOSCUT PREOT CONSTĂNȚEAN, ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI - preot-1360313625.jpg

Articole de la același autor

Un preot din județul Constanța, membru al unui grup infracțional specializat în trafic cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, a fost depistat și reținut de polițiștii vasluieni. 

În urmă cu câteva zile, polițiștii și procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane suspectate că făceau parte dintr-un grup infracțional specializat în trafic cu substanțe de tip "etnobotanic".

Ieri, extinzând cercetările, a fost depistat și reținut un alt membru al grupului, un bărbat de 32 de ani, din comuna Cumpăna, județul Constanța.

Din cercetările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, în 2012, preotul, care slujește la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, a livrat mai multe colete cu etnobotanice către liderul grupului, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din municipiul Vaslui.

Ulterior, alți membri ai grupării se ocupau de distribuirea, contra cost, în rândul tinerilor din municipiul Vaslui, a acestor substanțe.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.

Născut în județul Vaslui, Gabriel Bucică este preot la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din municipiul Constanta, în prezent având domiciliul în localitatea Cumpăna, județul Constanța. 

Comentează știrea

ovidiu
8 februarie 2013
popa = infractor ?

zilnic in presa apare ba un popa infractor, ba un betiv, ba un curvar ,ba un homosexual,dar de un mafiot nu am auzit inca -am trait-o si pe asta-de ce imi place de Radu Banciu de la B1 tv -cind apare cite o crima ,sau viol stiti ce spune realizatorul violatorul este din Vaslui -oare unde s-a nascut acest netrebnic care slujea tocmai la Catedrala Constantei ,sub ochii lui Teodosie . In Constanta peste 90 % din cetereni suntem ortodoxi -cinstim si iubim biserica noastra strabuna dar niciodata nu au fost atitea nereguli la Arhiepiscopie ca pana acum -nu-i mai satura Dumnezeu de dorinta de inavutire -Popa betivul, care s-a rasturnat acum citeva zile, ati vazut ce masina bengoasa avea, un Audi ,nu Logan sau Clio-au fost dati la o parte preotii constanteni iar Teodosie a umplut bisericile de preoti adusi din Moldova care nu isi vor schimba niciodata obiceiurile strabune - betia,curvarasia si hotia

prea cuviosul!
11 februarie 2013
....eiiiii! asa este la noi!

....eiiiii! asa este la noi! Trebuie sa scoatem bani din orice...sa ne ramana si noua, ...sa dam si mai departe! I-am indoit pe tori la botezuri, cununii, inmormantari, plus altele marunte! ...nu dai cat trebuie, sa stai nebotezat, necununat si neingropat!...asa se strang banii....il jupăoi de viu cand pui mana pe el. Ca odata se boteaza, o data se cununa,-ma gro, mai sunt si exceptii, si o data se ingroapa omul! Si atunci trebuie sa dea!...are, nu are...daca vrea sa faca treaba, sa dea! ...altta sansa nu are! sau sa treaca la ceilalti, care se botzeaza intre ai, isi canta singuri la inmormantare...Noi avem cheltuieli mari! ...Vile si vilute, neveste si amante, si trebuie sa cotizam mai sus...nevoie mare! Rau de tot! Altfel, zburam! Asa ca nu va mirati ca se fac chestii din astea in lumea cuzviosilor! Iese banul? ...gata! este treaba noastra!...nu iese banul, este treaba voastra!.... CAm asa am purtat dialogul nu cu mult timp in urma cu un ...slujitor al bisericii noastre! ....Nu m-am mirat dupa cate am auzit la viata mea! Chiar eu, la imnormantarea unuia din parinti am fosat ...ars in gura mare in biserica: da banii mai intai si apoi incepem slujba!... a foat preludiul serviciului....am dat o suma colosala la vremea respectiva, peste 3 milioane lei si a inceput ...spectacolul! Altii stiu ca au stat cu mortul in casa pentru ca preotul era la baut.....nu se putea tine pe picioare! ....serviciul s-a indeplinit mult dupa amiaza, dupa ce preotul a tras un pui de somn sa se trezeasca! ....in fine, multe se pot spune! Nu sunt exceptii! Este starea....de normalitate..... din biserica noastra!....din punctul lor de vedere! ....o sa renuntam incet, incet, toti la serviciile acestei instiututii! ....gasim si alte cai sa ne apropiem de Domnul!...odata, un tanar sta pe malul unei ape si se uita tinta, undeva in zare....peisajul era ...Dumnezeiesc! II dau binete. Imi raspunde cu glasul incet, aproape soptit!- Ce faci aici?-Ma gandesc la Dumnezeu raspunde el!...Am plecat mai departe si m-am gandit mereu la vorbele lui! De cate ori vin in locul acela ma cuprinde o neliniste interioara, un fel de emotie divina, si imi aduc aminte de dialogul cu tanarul acela! In definitiv, ne apropiem mai mult de Domnul daca credem in el, daca stim sa pretuim Creatia lui (Pamantul, Natura si Omul) decât sa ne ducem in bisericile noastre pangarite de cuvantul, pasii si faptele celor ce se cred Păstori si sunt in realitate Diavoli!....Societatea noastra are o mare problema. Noi nu stim sa discutam si sa ne organizam astfel incat oameni de tepa ,,slujitorilor bisericii,,,sa nu mai existe! Tăcem, inghițim, acceptam siluirea cu zambetul pe buze si speranta ca maine va fi mai bine! Nu va fi mai bine! Va veni alt excroc, alt nemernic care isi va bate joc de noi......................

pt. prea cuviosul
14 februarie 2013
asa este la noi

Mare dreptate ai, n-as fi putut sa comentez subiectul mai bine ca tine. Respect!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde