Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre preotul traficant de etnobotanice

484
1
Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre preotul traficant de etnobotanice - arhiepiscopie4-1360313982.jpg
Arhiepiscopia Tomisului a hotărât, în această dimineață, suspendarea din calitatea de preot a lui Bucică Gabriel, preotul suspectat că ar fi făcut trafic cu etnobotanice. 

"Această decizie vine în urma acuzațiilor pe care procurorii DIICOT Vaslui i le aduc, precum și a reținerii acestuia. În funcție de derularea anchetei și de dovedirea implicării sale în aceste ilegalități de care este acuzat, Bucică Gabriel va fi deferit Consistoriului Eparhial cu propunerea caterisirii (conform dreptului canonic bisericesc, caterisirea înseamnă luarea tuturor drepturilor de a sluji vreo lucrare sfințitoare a Bisericii și trecerea vinovatului în rândul mirenilor). Ne exprimăm convingerea că instituțiile statului vor face lumină în acest caz deosebit de grav", este punctul de vedere al Arhiepiscopiei Tomisului.

Comentează știrea

knock off hermes wallets
20 noiembrie 2013
knock off hermes wallets

identify fake hermes birkin bag Stiri Eveniment : Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre preotul traficant de etnobotanice | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online knock off hermes wallets http://www.halbergservice.dk/css/hermes-replica-original-leather.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde