Curg amenzile usturătoare de la Poliția Locală Constanța

310
Curg amenzile usturătoare de la Poliția Locală Constanța - localaamenzi-1570218933.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care își plimbă câinii fără lesă, cerșetorii care răscolesc prin gunoaie sau își fac culcuș pe spațiul public, "spărgătorii" de semințe, petrecăreții care se cinstesc pe domeniul public, cu toții sunt în atenția Poliției Locale Constanța și în momentul în care sunt surprinși pe picior greșit sunt amendați!


Într-o singură zi, polițiștii locali constănțeni au aplicat amenzi de peste 11.500 de lei. Este vorba despre joi, 3 octombrie, când oamenii legii au realizat o amplă acțiune în municipiul Constanța, în scopul asigurării unui climat public civilizat. Polițiștii locali au patrulat în mai multe zone: Piața Tomis 2, Piața Chiliei, stadionul Farul, Capitol, Parc Tomis 2, Victoria, Dacia, Aleea Voinicului, Parc Tăbăcărie, Delfinariu, Cartier Santa Maria Bay, Strada Unirii, Piața Filipescu, Parc Dragoslavele, Faleza Consilieri, Bulevardul Mamaia, Strada Soveja, Strada Prelungirea Ion Rațiu, Complex Unirii, Strada Mircea cel Bătrân. În cadrul acțiunii au fost legitimate 27 de persoane și au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea unor norme de conviețuire socială, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, aruncarea ambalajelor sau a cojilor de semințe pe domeniul public, plimbatul câinilor fără lesă în locuri publice, răscolirea deșeurilor din containerele de colectare etc. 


"Tot în cadrul acestei acțiuni tematice s-a acționat preventiv pentru combaterea comerțului stradal neautorizat, fiind verificați și operatorii economici care erau avizați pentru desfășurarea unor activități comerciale pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1, în sensul respectării suprafețelor autorizate și aprobate  de către autoritatea publică locală pentru tonete legume/ fructe și  amplasamente flori. Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare", au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5724 secunde