Descinderi cu mascați la bișnițarii de țigări din Piața Griviței și de la Gară

986
2
Descinderi cu mascați la bișnițarii de țigări din Piața Griviței și de la Gară - tigari6februarie-1343252183.jpg
Acționând în baza Programului "Antifraudă", polițiștii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliției Constanța au descins, ieri dimineață, la 19 adrese din municipiul reședință de județ, unde aveau informații că sunt depozitate și co-mercializate ilegal țigări netimbrate. Încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii, însoțiți de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale, de colegii de la Poliția municipiului Constanța și jandarmi, au bătut la ușile suspecților.
15 persoane, bărbați și femei, au fost săltate și duse la sediul Poliției Constanța pentru audieri. Aceștia sunt în vizorul oamenilor legii de o bună bucată de timp, existând dovezi care indică faptul că, în perioada august 2011 - iulie 2012, au vândut țigări, în mod ilegal, în zona Gării Constanța și în preajma Pieței Griviței.
Anchetatorii nu au plecat cu mâna goala de la locuințele suspecților, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, ci cu peste 5.000 de pachete de țigări netimbrate corespunzător, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Este vorba de țigări mărcile Ashima, Capital, M&M etc.
Cei 15 suspecți sunt acuzați de contrabandă și speculă.


Comentează știrea

un pachetar
26 iulie 2012
tigari, baietii..

In numele bisnitarilor din Complex Abator in semn de solidaritate cu colegii de breasla, solicitam politistilor sa fim si noi bagati in seama, amendati, marfa confiscata eventual evacuati in alta zona! Nu mai vrem sa deranjam locuitorii cartierului cu prezenta noastra zilnica! Va rugam frumos, nu ne mai suportam!

ion vasilica
26 iulie 2012
atentie

La Techirghiol pe strada Tepes Voda nr. 1 si 1 A cand veniti? Motorina de contrabanda colcaie iar voi dormiti sau va luati partea si voi?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Eveniment : Taxi burdușit cu țigări
Pagina a fost generata in 0.7993 secunde