Detalii îngrozitoare privind crima din stațiunea Mamaia. Victima a fost înjunghiată, strangulată și incendiată!

4372
Bărbatul ucis într-o bază sportivă din stațiunea Mamaia a murit în chinuri groaznice. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, victima a fost lovită cu pumnii, călcată în picioare, apoi strangulată cu un șnur. Ba mai mult, criminalul i-a înfipt un cuțit în gât, după care i-a dat foc. Suspectul a fost prins la mai puțin de 24 de ore de la comiterea îngrozitoarei fapte și reținut..


Citeşte şi GALERIE FOTO / Suspiciune de CRIMĂ în stațiunea Mamaia: bărbat găsit înjunghiat!


Răzbunarea – acesta pare să fie motivul îngrozitoarei crime petrecute în stațiunea Mamaia, a cărei victimă a fost un bărbat de 69 de ani. Gheorghe S. avea grijă de baza sportivă Tenis Club Mamaia – Baza Neptun, unde era însărcinat și cu asigurarea pazei, ba și cu supravegherea micului magazin de la intrare. Miercuri dimineață, la ora 7.00, un client l-a găsit fără suflare, în recepția de la intrarea în baza sportivă și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța autoritățile. La fața locului au ajuns cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, cât și polițiștii. Imaginile depistate erau teribile: victima era bătută, înjunghiată și incendiată!

Ancheta desfășurtă de polițiști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a dus la depistarea suspectului de comiterea crimei în mai puțin de 24 de ore. Iar în noaptea de 26 spre 27 iulie, suspectul a fost reținut și încarcerat în Arestul IPJ Constanța. Acesta a fost identificat ca fiind Ionel Toma, de 49 de ani, un bărbat fără domiciliu și ocupație, care în trecut a fost condamnat pentru o infracțiune legată de droguri.

Potrivit anchetatorilor, suspectul a vrut să se răzbune, pentru că zilele trecute, victima l-ar fi gonit din incinta bazei sportive. Iar modul în care a făcut-o... i-a îngrozit până și pe oamenii legii.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 26 iulie 2023, în jurul orei 02:30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul s-a deplasat, în scop de răzbunare, la baza sportivă Tenis Club Mamaia – Baza Neptun, din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța, unde a ucis-o, prin cruzimi, pe victima S.G. în vârstă de 69 de ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnul în zona extremităţii cefalice, a doborât-o la podea, unde a călcat-o în picioare şi i-a provocat mai multe fracturi costale, apoi a strangulat-o cu un șnur, i-a înfipt un cuţit în gât (cuţit găsit în gâtul victimei), iar în final a aruncat mai multe obiecte de vestimentaţie şi hârtii peste victimă şi a incendiat-o, astfel că i-a provocat arsuri de gradele III și IV pe circa 30% din suprafața corpului, toate leziunile traumatice conducând la decesul victimei, survenit după suferințe puternice și prelungite”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 

Suspectul a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorilor de la Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5983 secunde