GALERIE FOTO / Suspiciune de CRIMĂ în stațiunea Mamaia: bărbat găsit înjunghiat!

5099




Oamenii legii din Constanța au fost sesizați, miercuri, 26 iulie, că într-o bază sportivă din stațiunea Mamaia a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Apelul la numărul unic de urgență a fost dat la ora 7.05, iar polițiștii ajunși la fața locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 69 de ani.
„În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt”, au precizat polițiștii.

Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi fost înjunghiat. 



UPDATE. Potrivit informațiilor noastre, trupul neînsuflețit, înjunghiat de mai multe ori, a fost găsit în Baza Sportivă Neptun, din stațiunea Mamaia. Victima este bărbatul care avea în grijă baza sportivă și se pare că a fost găsit dimineață, de un client care a dorit să joace tenis la prima oră a dimineții. 


UPDATE. Potrivit informațiilor furnizate de cadrele medicale, victima prezenta arsuri pe o suprafață considerabilă a trupului. „În această dimineață, medicii au fost solicitați să intervină printr-un apel la 112, în zona unui club de tenis din stațiunea Mamaia, pentru un pacient politraumatizat, inconștient. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ, care a găsit pacientul, de sex masculin, decedat, și care prezenta arsuri pe o suprafață importantă a corpului și alte traumatisme, leziuni incompatibile cu viața. Cazul a fost preluat de către Poliția stațiunii Mamaia”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5163 secunde