Deținut spânzurat în Penitenciarul Poarta Albă

292
Deținut spânzurat în Penitenciarul Poarta Albă - 19augustdetinut-1408439652.jpg

Articole de la același autor

La Penitenciarul Poarta Albă a fost declanșată o anchetă internă, după ce un deținut în vârstă de 30 de ani a fost găsit spânzurat. Potrivit reprezentanților unității de detenție, bărbatul, din Călărași, executa o pedeapsă privativă de libertate de doi ani, pentru tâlhărie.
"Aseară, în jurul orei 23,00, deținutul S. P., care era cazat într-o cameră din infirmeria penitenciarului a fost găsit spânzurat de agentul supraveghetor. Imediat a fost anunțat personalul medical, care au început manevrele de prim ajutor. Deținutul a fost preluat de cadrele medicale de la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, unde manevrele au fost continuate până la ora 23,40, însă fără succes", a precizat pentru "Cuget Liber" purtătorul de cuvânt al unității de detenție, Gabi Botezan. 
Trupul neînsuflețit al deținutului a fost dus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor și procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, care au demarat o anchetă cu privire la împrejurările în care a survenit decesul. De asemenea, la nivelul penitenciarului a fost demarată o anchetă internă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3963 secunde