DGA a cumpărat ochelari de vedere nocturnă și camere digitale

168
1

Articole de la același autor

Direcția Generală Anticorupție a cumpărat ochelari de vedere nocturnă, camere digitale, aparatură de înregistrare și redare și un sistem de control radio și telefonic în valoare de aproape 400.000 de lei, în cadrul unui program care urmărește combaterea evaziunii fiscale.

DGA a atribuit, prin licitație publică, un contract de achiziție pentru "tehnică specială", în valoare de 398.731,86 lei unei firme care urmează să livreze polițiștilor anticorupție aparate audio și video de înregistrare și redare, ochelari de vedere nocturnă, camere digitale și un sistem de control radio și telefonic, echipamente care urmează să fie folosite în cadrul unui program finanțat din bani europeni.

Contractul a fost atribuit firmei Focus Trading 94, societatea respectivă fiind, de altfel, sigura care s-a înscris la licitație.

Potrivit DGA, contractul este legat de un program finanțat din fonduri comunitare, care se intitulează "Dotarea tehnică a DGA pentru implementarea prevederilor Planului Comun de Acțiune pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale". 

Comentează știrea

Gelu
4 octombrie 2013
Ciobanii au nevoie de calculator cuantic ?!

Pai sa dai o caruta de bani pe echipamente e cam degeaba,cand adevaratele dotari,adica creierele functionale la parametrii macar medii sunt cam pe minus....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.506 secunde