Acuzat de luare de mită

Directorul din aeroportul Kogălniceanu, lăsat în libertate și de Curtea de Apel

212
Magistrații Curții de Apel Constanța au judecat ieri recursul procurorilor față de decizia Tribunalului de a-l cerceta în stare de libertate pe șeful Compartimentului Energetic din Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Adrian Ionescu, reținut joi de ofițerii anticorupție pentru că a luat mită 2000 de dolari.
Avocata acestuia a cerut instanței să îl lase în libertate pe acuzat pe motiv că este grav bolnav, suferind de obezitate, diabet și mai multe afecțiuni cardiace. De ase-menea, apărarea a invocat că Adrian Ionescu nu reprezintă pericol public concret.
În urma celor expuse, Curtea de Apel a respins recursul procurorilor și a menținut măsura obligării de a nu părăsi țara și interdicția de a se apropia de partea vătămată Virgil Enușcă.
Joia trecută, ofițerii Direcției Generale Anticorupție din Constanța l-au prins în flagrant pe Adrian Ionescu în timp ce primeau 2.000 de dolari de la patronul unei firme, pentru acordarea avizelor tehnice de executare a unor lucrări energetice la Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.236 secunde