Unde dai și unde crapă

Jandarmii s-au dus să liniștească niște scandalagii, dar au prins patru hoți

293
Patru constănțeni au provocat un adevărat scandal pe terasa unui local din Vama Veche, amenințând angajații și clienții cu un topor. Sosiți la fața locului pentru a-i liniști pe certăreți, jandarmii au descoperit că indivizii nu erau numai răi de gură, dar aveau și ceva "furăciuni" la ei.
Duminică dimineața, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "TOMIS", aflat în serviciul de patrulare în zona turistică Vama Veche, a fost solicitat prin apelul unic de urgență 112, să intervină în zona unei terase din localitate, unde un grup de tineri se comporta violent și au asupra lor o toporișcă.
La fața locului, lângă un autoturism VW înmatriculat în Bulgaria, au fost identificați patru tineri, Alexandru P., de 22 ani, Vergiliu B., de 23 ani, Aurelian O., de 32 ani, și Romică S., de 22 ani, din Constanța.
Asupra primului individ, proprietarul autoturismului, au fost găsite o cagulă de culoare neagră și o toporișcă cu lungimea tăișului de 12,6 cm și înălțimea de 8 cm. La controlul mașinii, în portbagaj, au mai fost găsite patru genți de voiaj, care s-au dovedit a fi sustrase din corturile amplasate pe plaja din localitate.
În cauză au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, asupra celor patru tineri existând suspiciunea comiterii infracțiunilor de furt calificat și portul, fără drept, al unor obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliției Limanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2563 secunde