Pentru că a omorât un om într-un accident rutier

DJ Antal, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare

1098
DJ Antal, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare - a0db811cc7b592b44e9e6a399be9c5cf.jpg
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus condamnarea DJ-ului Robert Antal, de 35 de ani, din localitatea Pecica, județul Arad, acuzat de ucidere din culpă, la pedeapsa de patru ani de închisoare cu suspendare, la care se adaugă șapte ani de interzicere a drepturilor. El va trebui să plătească și suma de 150.000 de euro familiei decedatului, reprezentând despăgubiri morale.
Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribunalul Constanța.
Robert Antal este acuzat că, la data de 12 august 2007, a omorât într-un accident rutier un cioban.
Potrivit rechizitoriului, la data de 12 august 2007, în jurul orei 8, Robert Antal conducea un autoturism marca Ford Fiesta, cu numărul de înmatriculare TM-9995, pe DJ 228, dinspre localitatea Nazarcea spre Ovidiu, și, ajungând la Km 9+441 metri, a pierdut controlul direcției, a ieșit cu roțile dreapta față în afara carosabilului, unde a suprins și a accidentat pe Gheorghe Radu, cioban, care a murit pe loc.
Audiat de procurori, Robert Antal a recunoscut și regretat comiterea faptei, declarând că nu a observat-o pe partea vătămată, care stătea jos, cu spatele la șosea, uitându-se într-un telefon mobil.
La ultimul termen de judecată, magistrații au audiat-o și pe mama ciobanului omorât, care a spus instanței că nu mai are pretenții materiale de la Antal, dar că cere ca acesta să-i plătească 500.000 de euro, drept despăgubiri morale.
"Antal mi-a tot dat bani de-a lungul timpului, și pentru înmormântare, și pentru pomeni, așa că nu mai vreau de la el cei 20.000 de lei pe care i-am cerut la începutul procesului. Inițial am zis să solicit daune morale de un milion și jumătate de euro, dar m-am răzgândit și am redus suma", a declarat Anica Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4132 secunde