Doctorul din Spitalul Județean, acuzat de luare de mită, poate profesa în continuare

551
Doctorul din Spitalul Județean, acuzat de luare de mită,  poate profesa în continuare - doctorinspitaluljudetean-1415727107.jpg

Articole de la același autor

Ieri, pe rolul Tribunalului Constanța s-a desfășurat primul termen al dosarului în care un medic din Spitalul Județean Constanța este judecat pentru luare de mită. Este vorba despre dr. Kaidu Osman, de 29 de ani, medic rezident ginecolog. Magistrații au dispus menținerea măsurii con-trolului judiciar, impusă în momentul trimiterii în judecată. Pe de altă parte, judecătorii au dispus încetarea interdicției impuse de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, ca bărbatul "să nu exercite profesia de medic, direct sau indirect". Decizia nu este definitivă, poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Reamintim că dr. Kaidu Osman este acuzat de Cornelia Elena H. că în seara zilei de 2 noiembrie, când femeia s-a prezentat la spital solicitând un chiuretaj, ar fi pretins 200 de euro pentru efectuarea intervenției chirurgicale. Ulterior, medicul a fost surprins în flagrant de ofițerii DGA, când primea banii pretinși de la femeie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0399 secunde