Doi baschetbaliști americani, înjunghiați de un cunoscut interlop

601
Unul dintre principalii suspecți ai atacului asupra celor doi baschetbaliști americani de la ACS Cuza Sport Brăila, înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei, este interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de "Dasaev", potrivit unor surse apropiate anchetei.

Anchetatorii au stabilit deja, pe baza imaginilor video din clubul unde s-a petrecut atacul, identitatea tuturor celor implicați în caz, iar polițiștii au pornit pe urmele acestora.

Cunoscutul interlop Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism și viol și este recunoscut pentru fapte extrem de violente.

"Cercetările se efectuează sub conducerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați sâmbătă noaptea pe o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă, și Joseph McClain, de 25 de ani.

Sportivii au fost operați la Spitalul Județean de Urgență Brăila, iar cel aflat în stare gravă, cu un plămân perforat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2655 secunde