Doi concubini s-au aruncat de la etajul al doilea al unui hotel din Constanța

1744
Doi concubini care s-au certat din cauza banilor au sărit de la etajul doi al unui hotel din Constanța în care erau cazați, unul în urmărirea celuilalt.
Este vorba de aventura unui bărbat de 37 de ani, recidivist, din Constanța, și a unei tinere de 25 de ani, din Fântânele, expulzată de curând din Germania.
Cei doi s-au cazat, ieri dimineață, la ora 6, la hotelul Minion, de pe strada Dezrobirii, din Constanța. Ei au închiriat o cameră pentru doar o zi. Numai că se pare că cei doi au consumat băuturi alcoolice și, în scurt timp, au ajuns să se certe din cauza banilor. Polițiștii spun că bărbatul i-ar fi cerut femeii o sumă de bani, ea a refuzat și, de frică să nu fie luată la bătaie, a sărit pe geamul camerei de hotel, situată la etajul al doilea al clădirii, pe acoperișul unei case din imediata apropiere. Numai că bărbatul nu s-a lăsat cu una, cu două. El a urmat gestul femeii, a sărit pe acoperișul respectiv și, ajunși amândoi la sol, femeia, se pare, cu piciorul rupt, a luat-o la bătaie pe tânără de i-a scos câțiva dinți din gură și i-a provocat mai multe răni.
Angajați din cadrul hotelului ne-au declarat însă că bărbatul ar fi spus că femeia ar fi vrut să-i fure banii și de la acest lucru s-a ajuns la conflict.
Lucru cert este că la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, dar și un echipaj de poliție de la Secția 4. Tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar bărbatul, la sediul Poliției, în vederea audierilor. Oamenii legii spun că bărbatul s-ar face vinovat de comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Polițiștii urmează să stabilească și condițiile în care s-a produs conflictul și de la ce a început cearta dintre cei doi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0065 secunde