Doi proxeneți, soț și soție, reținuți de polițiști

2283
Două persoane, soț și soție, au fost reținute aseară de polițiștii constănțeni pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.
Cei doi erau monitorizați de anchetatori de mai multă vreme, iar un ofițer sub acoperire s-a înțeles cu cei doi proxeneți să îi facă rost de două tinere prostituate, minore. Târgul a fost încheiat, iar pentru cele două fete investigatorul sub acoperire a plătit 800 de lei. Banii au ajuns printr-o terță persoană la proxeneți, care își aveau "cartierul general" pe strada Olteniei, din Constanța. Polițiștii, alături de luptătorii DIAS, au descins la adresa respectivă, unde au găsit banii pe masa proxeneților, iar pe mâinile lor urmele substanței fluorescente folosite la marcarea bancnotelor.
De asemenea, într-o cameră a unui hotel din Mamaia au fost găsite cele două prostituate minore, dezbrăcate, pregătite să presteze în folosul celor doi proxeneți.
Din spusele anchetatorilor, cei doi proxeneți s-au apărat spunând că banii respectivi nu reprezentau decât o datorie pe care persoana interpusă ar fi avut-o către ei. Cele două fete au devenit părți vătămate în dosarul ce a fost întocmit femeii și bărbatului, sub acuzația de proxenetism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.32 secunde