Doi migranți, depistați de polițiștii de frontieră

99
Doi migranți, depistați de polițiștii de frontieră - doimigrantidepistati-1401296630.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia (GN) au observat, marți, în jurul orei 23.00, prin sistemul optronic de supraveghere a frontierei, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Bulgaria. 


Imediat a fost desfășurată o acțiune specifică a Poliției de Frontieră, în urma căreia, în jurul orei 00.45, cei doi bărbați au fost depistați în apropierea frontierei, ascunși într-un lan de grâu. Echipa operativă a condus persoanele, care nu vorbeau limba română, la sediul GN Mangalia, pentru cercetări. 


În urma verificărilor, a rezultat faptul unul dintre bărbați este cetățean sirian, în vârstă de 34 ani, iar celălalt irakian, în vârstă de 27 ani, și au încercat să intre ilegal în România, la adăpostul întunericului, cu intenția de a ajunge în Norvegia. 


Polițiștii de frontieră le-au întocmit celor doi cetățeni străini actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de "trecere frauduloasă a frontierei de stat". 


Cele două persoane vor fi înapoiate autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7989 secunde