Doi tineri din Medgidia au fost depistați cu droguri, pe stradă

236
Doi tineri din Medgidia au fost depistați cu droguri, pe stradă - x-droguri-si-jandarmi-1718882398.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, în jurul orei 23:30, în zona unui hypermarket din localitatea Medgidia, doi tineri, cu vârste de 19, respectiv 17 ani, au atras atenția unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, prezentând un comportament haotic.


Astfel, oamenii legii i-au legitimat, după care i-au întrebat dacă dețin lucruri nepermise de lege asupra lor.

Tânărul de 19 ani le-a predat de bună voie jandarmilor un plic din plastic în care era o substanță vegetală de culoare verde-oliv, un dispozitiv tip „grinder” cu urme de resturi vegetale în el, o cutiuță cu foi de țigarete și un plic de staniol pe care scria „Cannabis”.


Al doilea tânăr a predat echipajului de jandarmi un grinder, care avea de asemenea urme de substanță vegetală în interior.


Băiatul care deținea plicul cu substanța vegetală a declarat că a cumpărat-o pentru consum propriu, iar cel de 17 ani a declarat că a găsit grinder-ul pe care l-a predat „în spatele unui magazin din Medgidia”.


În urma controlului corporal executat asupra lor nu au mai fost găsite și alte obiecte de interes operativ.


Tinerii au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise, în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.


Substanțele găsite au fost confiscate, urmând să fie predate organelor de poliție competente, pentru continuarea cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4513 secunde