Un tânăr drogat a fost identificat așteptând autobuzul într-o stație din Constanța

330
Un tânăr drogat a fost identificat așteptând autobuzul într-o stație din Constanța - x-droguri-in-statie2-1716549327.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, ce era într-o evidentă stare euforică, a fost găsit de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța, stând într-o stație de autobuz de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Din cauza stării în care se afla tânărul, oamenii legii au decis să îl legitimeze și să îl controleze corporal.

Astfel, jandarmii au descoperit asupra bărbatului un pachet de foițe și două pachete de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Tânărul a povestit echipajului de jandarmi cum, cu o seară înainte, a cumpărat trei pachete ce conțineau acea substanță, cu scopul de a le consuma, dar a mai recunoscut și faptul că, înainte de a fi interceptat de jandarmi, a confecționat o țigaretă cu substanța dintr-un pachet, după care a fumat-o.

Acesta a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise. Substanțele găsite asupra tânărului au fost confiscate și urmează să fie predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

IJJ Constanța îi avertizează pe cetățeni, prin intermediul unui comunicat de presă, cu privire la faptul că deținerea sau cumpărarea substanțelor psihoactive pentru consum propriu este infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la doi la cinci ani, potrivit Legii 143/2000, Articolul 4.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2771 secunde