Weekend încărcat pentru jandarmii constănțeni

109
Weekend încărcat pentru jandarmii constănțeni - weekend-incarcat-pentru-jandarmi-1709922652.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, jandarmii din județul Constanța vor participa la cinci evenimente sportive, cu scopul de a menține ordinea publică.

Astfel, sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 15:00, jandarmii vor acționa în cadrul meciului de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă și C.S. Gloria Băneasa, de pe stadionul „Ideal” din Cernavodă, dar și la partida de handbal feminin din cadrul Diviziei A, între echipele C.S.M. Constanța și F.C. Argeș, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța.

Duminică, 10 martie, jandarmii se vor afla, la ora 14:00, la meciul de volei feminin, dintre C.S.U. Neptun Constanța și A.C.S. Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, la Sala Sporturilor din municipiul Constanța. Mai târziu, la ora 18:00, vor participa la turneul sportiv de futsal „Trofeul Liga Old-Boys”, organizat de Asociația „Club Tomitanii Constanța”, la Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

„Le recomandăm tuturor participanților la evenimentele enumerate să respecte normele legale și pe cele impuse de organizatori, să acorde o atenție sporită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4282 secunde