Dosarul FRAUDELOR bancare. Astăzi se decide soarta celor acuzați!

278
Dosarul FRAUDELOR  bancare. Astăzi se decide soarta celor acuzați! - diicot1351843498-1351930604.jpg

Articole recomandate

Tribunalul București va anunța în această seară, la ora 20.00, decizia în cazul fraudelor bancare estimate de anchetatorii DIICOT la 22 de milioane de euro, judecătorul încheind ședința în jurul orei 4.00, după ce a ascultat pledoariile acuzării și ale apărării, informează surse judiciare, citate de Mediafax.


Judecătorul va decide dacă admite sau nu propunerile procurorilor DIICOT de arestare preventivă a 33 de persoane implicate într-o rețea amplă de fraudare a mai multor bănci, între acestea aflându-se Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepreședinte Băncii Române de Dezvoltare (BRD), Florian Dragoș Diaconescu, fost general al Direcției de Informații Externe (DIE) și unul dintre lideii grupări, Daniel Ruse, un personaj al lumii interlope din Oltenița.


Majoritatea dintre acuzați au fost prezenți la dezbaterile din instanță, ei fiind liberi să plece după ce ordonanțele de reținere ale DIICOT le-au expirat. Învinuiții vor afla sâmbătă, la ora 20.00, decizia judecătorului în cazul lor.


Învinuiții din dosar sunt acuzați că ar fi obținut, în mod ilegal, de la Ministerul Economiei, Comerțului si Mediului de Afaceri, in baza unor documente falsificate, finanțarea unor proiecte de achiziții utilaje, prin intermediul unor societati comerciale controlate de către liderii grupării, potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), completează sursa citată.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4808 secunde