Două femei însărcinate, rănite într-un accident grav

179
Două femei însărcinate, rănite într-un accident grav - accident-1598338628.jpg

Articole recomandate

Două femei însărcinate au fost rănite într-un accident care a avut loc în Dâmbovița. Gravidele se aflau într-o mașină condusă de un bărbat, se întorceau din Portugalia și voiau să ajungă în Tulcea.


De ajutorul medicilor a avut nevoie și o a treia pasageră din același vehicul. Șoferul recunoaște că se uita la telefon în momentul în care autoturismul din față a oprit pentru a vira la stânga și l-a izbit.


În imaginile surprinse de un martor imediat după impact vedem cele două mașini serios avariate, aruncate într-un șanț. Au ajuns acolo după ce s-au izbit violent pe Drumul Național 7, într-o localitate din Dâmbovița.


În unul dintre autoturisme, condus de un șofer de 24 de ani, se aflau patru femei - două dintre ele însărcinate.


Omul povestește că veneau din Portugalia și se îndreptau spre Tulcea. Iar în momentul în care a avut loc accidentul spune că era atent la telefon.


La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje medicale.


Din fericire, toate cele trei victime sunt în afara pericolului, spun medicii. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească la finalizarea cercetărilor cine se face vinovat de producerea acestui accident.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde