Două pistoale neletale și 110 cartușe, descoperite de polițiștii de frontieră in P.T.F. Vama Veche

208
Două pistoale neletale și 110 cartușe, descoperite de polițiștii de frontieră in P.T.F. Vama Veche - img20220412wa0000-1649748370.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit două pistoale neletale și 110 cartușe cu piper într-un autoturism în care se aflau doi cetățeni români și un cetățean britanic, pe sensul de intrare în țară.


În data de 11.03.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în România, și a unui număr de trei persoane care se aflau în interiorul acestuia.


Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse și nedeclarate două pistoale neletale, calibrul 9mm si 110 cartușe.
Acestea aparțineau persoanelor din autoturism, respectiv doi cetățeni români și un cetățean Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 32 și 34 ani, care au precizat verbal faptul că au achiziţionat produsele din Bulgaria.


Pistoalele și muniția aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.691 secunde