E JALE LA TULCEA! Autoturisme luate de ape, pe DN 22D, după producerea unei viituri

970
E JALE LA TULCEA! Autoturisme luate de ape, pe DN 22D, după producerea unei viituri - tulcea-1690455285.jpg
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe DN 22D Tulcea-Brăila, la ieşire din localitatea Horia, judeţul Tulcea, în urma unei viituri, traficul rutier este oprit, joi, pe ambele sensuri, mai multe autovehicule fiind blocate.



Nouă persoane au fost salvate din maşini, de pe o insuliţă formată în urma inundaţiilor şi de pe marginea drumului. Locuitorii din zonă au primit un mesaj RO-Alert pentru a se feri de inundaţii, scrie stirileprotvr.o



De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că două echipaje de pompieri intervin cu două autospeciale de apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare în zona localităţii Horia, pe DN 22D, la mai multe autoturisme blocate pe partea carosabilă.

”Patru persoane au fost evacuate dintr-un autoturism luat de viitură şi oprit într-un copac pe marginea drumului, trei persoane evacuate de pe o insuliţă formată în urma viiturii, iar alte două persoane recuperate de pe marginea drumului şi transportate în siguranţă într-o zonă ferită de inundaţii. Trei autoturisme au fost afectate de viitură, unul din ele fiind deplasat în interiorul localităţii”, a arătat sursa citată.




sursa foto: captura video ziaruldetulcea.ro facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4158 secunde