Eroii decedați în urmă cu 14 ani în accidentul aviatic de la Tuzla au fost comemorați

19611
Eroii decedați în urmă cu 14 ani în accidentul aviatic de la Tuzla au fost comemorați - x-comemorare1-1720179853.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 5 iulie, reprezentanții Centrului de Scafandri i-au comemorat pe militarii care și-au pierdut viața, în urmă cu 14 ani, în tragicul accident aviatic produs pe aeroportul de la Tuzla.


Astfel, au fost reamintiți: general de flotilă aeriană Jianu Nicolae, căpitan-comandor Antoche Cătălin Vicențiu, căpitan Guita Lavinia, căpitan Antim Liviu, sublocotenent Rîngheț Răzvan, aspirant Cișmașu Florin Claudiu, aspirant Rădoi Gheorghe Cătălin, aspirant Papuc Băduț, aspirant Furtună Cosmin, aspirant Chioveanu Marius Cătălin, aspirant Sărman Constantin Vlăduț și aspirant Florescu Cosmin.


„Sacrificiul lor ne reamintește de prețul greu pe care suntem dispuși să-l plătim pentru a proteja și apăra țara. Povestea lor nu se încheie aici, ci continuă prin noi, cei care am rămas să le onorăm memoria și să ducem mai departe valorile și dedicarea lor. Fiecare dintre acești militari a reprezentat o poveste unică și valoroasă, contribuind la o poveste mai mare, cea a sacrificiului și devotamentului față de Patrie. De aceea suntem aici astăzi, pentru a ne aminti de ei, nu doar ca eroi, ci ca prieteni și membri ai familiei noastre extinse”, au declarat reprezentanții Centrului de Scafandri.


La data de 5 iulie 2010, un avion al Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene „Aurel Vlaicu” executa un zbor de antrenament pentru parașutiști militari. Inițial, acesta a avut probleme la decolare, iar după un zbor de doi kilometri s-a prăbușit, 12 de persoane pierzându-și viața.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3167 secunde