Fregata „Regina Maria” într-o nouă misiune pe Mediterana

209
Fregata „Regina Maria” într-o nouă misiune pe Mediterana - fregata-regina-maria-misiune-med-1718022299.jpg

Articole de la același autor

Foto: Cristian Vlăsceanu


Fregata „Regina Maria” continuă participarea la Operația EUNAVFORMED IRINI, în Marea Mediterană, alături de nava comandant ITS Paolo Thaon di Revel (P430), a Forțelor Navale ale Italiei și nava HS Kanaris (F464), a Forțelor Navale ale Greciei.


„Nava românească a executat o serie de activități complexe în toate domeniile de activitate specifice pentru integrarea în cadrul operației. Astfel, militarii din echipa de inspecție și operatorii Forțelor pentru Operații Speciale s-au instruit permanent, prin desfășurarea unor module specifice de pregătire, elicopterul Puma Naval a efectuat zboruri de monitorizare a traficului maritim și au fost interogate navele comerciale care au tranzitat aria de responsabilitate”, transmit reprezentanții Forțelor Navale Române.


De asemenea, fregata „Regina Maria” a executat supravegherea și monitorizarea liniilor de comunicații, contribuind astfel la îndeplinirea obiectivului principal al misiunii: combaterea traficului ilegal de armament spre și dinspre Libia.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4261 secunde