Etnobotanice și arme, o combinație… periculoasă

241
1
Etnobotanice  și arme,  o combinație… periculoasă - etnobotanicesiarmecombinatie1-1401029670.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj de jandarmerie care se afla, în municipiul Constanța, în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice, a observat, pe strada Eliberării, un grup format din trei tineri care-și confecționau, dintr-o substanță de culoare verde, o țigară. La vederea militarilor, aceștia au urcat într-un autoturism și au încercat să ascundă plicurile în torpedoul mașinii. Jandarmii nu i-au scăpat însă din ochi. Mai mult, le-au efectuat controlul corporal sumar, al bunurilor pe care le dețineau și al autoturismului, iar surpriza nu a fost deloc mică.

În torpedoul mașinii, militarii au găsit nouă pliculețe care conțineau aceeași substanță vegetală, o sumă de bani, însă și o armă neletală, calibru nouă milimetri, pentru care proprietarul nu deținea permis.

Cei trei tineri, Nicușor P., Gheorghe G. și Răzvan P., cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, din Constanța, le-au spus jandarmilor că sunt consumatori de substanțe psihotrope. Cât despre pistol, Nicușor P., proprietarul acestuia, a precizat că îl poartă "pentru a se apăra de dușmani".

Au fost întocmite actele de constare pentru faptele de deținere sau portul fără drept de arme neletale, precum și pentru deținerea de substanțe interzise pentru consumul propriu. Acestea și bunurile găsite vor fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmeria Română recomandă cetățenilor ca, în situația în care observă persoane cu comportament antisocial, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe 112. 

Comentează știrea

anonim
29 mai 2014
prostia

cum dracu sa faci dosar penal pentru un pistol airsoft care si-l poate procura si un copil de 10 ani

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1364 secunde