Evaziune fiscală, în așteptarea sărbătorilor de iarnă

97
Evaziune fiscală, în așteptarea sărbătorilor de iarnă - poza-1385996122.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, care precede sărbătorile de iarnă, polițiștii Serviciului de Investigarea Fraudelor din Constanța au acționat și vor acționa pentru a combate evaziunea fiscală în domeniul comerțului cu carne, legume, fructe, băuturi alcoolice și în domeniul comerțului cu obiecte provenite din import.


Astfel, polițiștii au organizat nouă acțiune în cadrul cărora au verificat peste 30 de societăți comerciale, fiind constatate patru infracțiuni de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 60.000 lei și au fost aplicate 30 sancțiuni contravenționale în valoare de 35.000 lei. De asemenea, au fost confiscate 272 de kilograme de carne, legume și fructe, cu o valoare totală de 2.150 lei.


Cu ocazia verificărilor efectuate la două societăți comerciale, polițiștii au constatat faptul că administratorii acestora au omis înregistrarea în parte a veniturilor obținute din vânzarea de băuturi alcoolice, respectiv nu au înregistrat în contabilitate produsele achiziționate, aducând un prejudiciu statului de peste 60.000 lei. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru evaziune fiscală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.49 secunde