Eveniment cu final fericit! Doi iezi de rasă, furați din Cumpăna, au ajuns în siguranță la proprietar

1940
Eveniment cu final fericit! Doi iezi de rasă, furați din Cumpăna, au ajuns în siguranță la proprietar - iezi-furati-t-1716832633.jpg

Articole de la același autor

Un cumpănean a solicitat luni, 27 mai 2024, în jurul orei 12:00, sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Poliție Locală Cumpăna, sesizând faptul că în seara zilei de 26.05.2024, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea locuinței sale situate pe Șos. Constanței. Infractorii i-au sustras doi iezi pe care îi achiziționase din străinătate, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 3.000 lei.


În urma activităților operative efectuate, lucrătorii din cadrul Serviciului de Poliție Locală Cumpăna au reușit în scurt timp - 30 de minute - identificarea autorilor faptei. Este vorba despre doi minori de etnie romă, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani care au furat ieduții din gospodărie. Polițiștii au reușit să recupereze cele două animale și să le predea persoanei vătămate.


Toate datele și informațiile astfel obținute au fost comunicate lucrătorilor din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a autorilor și tragerii lor la răspundere pentru fapta săvârșită.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3631 secunde