Exerciţiu militar spectaculos la Mihail Kogălniceanu cu elicoptere IAR 330 Puma şi avioane Eurofighter Typhoon

613
Exerciţiu militar spectaculos la Mihail Kogălniceanu cu elicoptere IAR 330 Puma şi avioane Eurofighter Typhoon - avioane-1644159874.jpg

Articole de la același autor

Un exercițiu militar spectaculos a avut loc la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu în care au fost implicate elicoptere IAR 330 Puma L-RM ale armatei române și aeronave Eurofighter Typhoon din armata italiană.


Potrivit Antena3.ro exercițiul a constat în salvarea unor piloți catapultati în teren inamic. Au participat militari români, cu elicoptere IAR 330 Puma L-RM, și militarii italieni dislocați în România pentru misiunile de Poliție Aeriană Întărită, cu aeronave Eurofighter Typhoon.

Potrivit MApN, în exercițiu au fost implicate patru aeronave Eurofighter Typhon, care au cercetat zona pentru identificarea amenințărilor, alături de două elicoptere IAR-330 L-RM.

Un elicopter a fost responsabil de recuperarea a doi piloți italieni catapultați, iar al doilea a asigurat sprijinul aerian și cercetarea zonei.


Ulterior, militarii italieni au executat un antrenament similar cu partenerii americani, care au participat cu elicopterele Black Hawk.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4694 secunde