EXPLOZIE URMATĂ DE INCENDIU, LA SPITAL/ Premierul Ciolacu va vizita Spitalul "Marie Curie", după ce copiii au fost aduşi aici

3197
EXPLOZIE URMATĂ DE INCENDIU, LA SPITAL/ Premierul Ciolacu va vizita Spitalul
UPDATE / Premierul Marcel Ciolacu va vizita, miercuri dimineaţă, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Sklodowska Curie", anunţă Guvernul.


79 de copii şi 21 de aparţinători au fost transferaţi, marţi seară, de la Spitalul "Nicolae Robănescu" la spitalul "Marie Curie".




UPDATE - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri dimineață că toți copiii aduși aseară la Spitalul Marie Curie vor fi transferați înapoi la Spitalul „Nicolae Robănescu” din București, scrie stiripesurse.ro


„Este evident faptul că astăzi nu se poate aduce un alt transformator, va intra în funcțiune un generator și atunci copiii vor putea veni în program normal la recuperare și tratament. Toți copiii vor fi mutați înapoi. Sunt convins că vom găsi o companie, o echipă care să remedieze ferestrele...Restul, haideți să lăsăm ancheta. Transformatorul a fost achitat de către spital, era în garanție, era nou”, a spus Marcel Ciolacu.


xxx


Un incendiu puternic a izbucnit marți seara, în curtea Spitalului Nicolae Robănescu, în strada D. Minca din Capitală, după ce un transformator a explodat. 110 copii au fost transferați la spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria S. Curie”.


Șeful DSU, Raed Arafat transmite că nimeni nu a fost rănit și copiii au fost evacuați în siguranță.


sursa foto: ISU Buc. Ilfov


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2335 secunde