Familie bătută în propria casă de la un apometru. Agresorii băuți au fost ARESTAȚI

3173
3
Familie bătută în propria casă de la un apometru. Agresorii băuți au fost ARESTAȚI - apometru-1662909762.jpg

Articole de la același autor

O bătaie cumplită în județul Constanța a pornit de la un apometru. Din cauza facturilor prea mari, un bărbat și fiul său au intrat în casa vecinilor cu care împărțeau apometrul și i-au bătut, după care le-au dat foc la mașină. Victimele au fugit la alți vecini pentru a cere ajutor, dar agresorii i-au urmărit și acolo, unde i-au lovit din nou. Tatăl și fiul erau în stare de ebrietate și au ajuns la secție, unde s-au ales cu dosar penal, potrivit Realitatea.net


Totul a început când cei doi au pătruns în casa vecinilor după ce au consumat prea mult alcool. Cu cealaltă familie împărțeau toți un apometru, iar acesta ar fi fost motivul de la care ar fi pornit cearta: facturile erau prea mari. Concluzia agresorilor a fost că o familie ar fi consumat mai mult decât cealaltă.

Tatăl și fiul și-au bătut vecinii, iar victimele au fugit pentru ajutor la alte apartamente. În tot acest timp, cei doi agresori le-au incendiat mașina.


Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările. Aresorii au devenit agresivi și cu salvatorii. 


Comentează știrea

Aresorii
11 septembrie 2022
Tasta asta

Claviatura era buna, interpreta cu sorcova in gama.

Numele de Scena
11 septembrie 2022
Rezonanta Public-Privat

"Cuget Liber - 11 Septembrie 2022 - 789 - Acest articol are 1 comentariu introdus 1". In tara orbilor, mustata e de baza. Trebuie ceva in neregula la capatana sa-ti tot repeti numele in continuu pe prima pagina imediat dupa coperta. Daca nu se stie, e in regula dar atunci e tot privat, ca si sentimentele fermecatelor. Privat, adica Nume si Pronume, CI, forma 1 normala, algoritm de asistenta al proiectarii cheilor semantice. Nici sa tot repteti la infinit nu e in regula, daca ai cretini le dai painea lor si asta e. Cutia Muzicala se strica daca tot e folosita, dar macar sa fie cu folos.

Copy-Paste
13 septembrie 2022
Propagare in Lant

DUMINICĂ, 11 SEPTEMBRIE 2022, 18:13 ,SURSĂ: Realitatea.net, AUTOR: REALITATEA.NET. Multumesc pt. Legatura ! Eu am dat deja pe stergere, la ei nu stiu ce se intimpla, dar la voi cu ceva sansa poate un miracol gol, doar sa aveti si ceva credinta pe bifa. (din intelepciunea restantei cu 5 ani termen de reexaminare)

Pagina a fost generata in 0.5074 secunde