Fără legi sau salarii! Un mesaj de suflet pentru militarii profesioniști

4611
Fără legi sau salarii! Un mesaj de suflet pentru militarii profesioniști - ligamilonline504-1522930362.jpg

Articole de la același autor

Rândurile următoare nu sunt nici despre pensii, nici despre salarii, nici despre legi, nici despre reușitele Ligii Militarilor Profesioniști.

Trebuie, totuși, să o nominalizez pe ultima, salutară: deputații au votat, ieri, acordarea Ordinului Onorific "În Serviciul Patriei" soldaților și gradaților profesioniști, proiect legislativ ce a primit OK-ul parlamentarilor în urma demersurilor făcute de LMP încă de acum trei ani. Un succes important, care aduce un plus semnificativ de motivație militarului.

Dar, să revenim! Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, suntem în Săptămâna Mare și este vremea în care trebuie să fim mai buni, mai toleranți, mai îngăduitori, să acordăm mai multă atenție celor din jur, pe care, prinși în vâltoarea evenimentelor, îi neglijăm adeseori.

Redacția "Cuget Liber" urează militarilor profesioniști un Paște Fericit și sărbători liniștite, alături de cei dragi! Iar celor aflați în unități (pentru că cineva trebuie să și vegheze la granița de apă a țării) le urăm serviciu ușor!

Paști fericit tuturor! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7749 secunde